11.9.2019

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri etsii uusia vapaaehtoisia

Piirin hallitukseen haetaan jäseniä toimikaudelle 2020. Myös puheenjohtajan paikka on avoinna. Jos olet kiinnostunut järjestötoiminnassa aktivoitumisesta, saavu paikalle syyskokoukseemme tai ota yhteyttä jo ennen kokousta!

Luonto-Liiton aktiiveja retkellä järjestön kevätpäivillä Helsingissä 2019.  © Teemu Saloriutta

Syyskokous pidetään keskiviikkona 18.9. klo 17 alkaen Turun luonnonsuojelukeskuksella, osoitteessa Martinkatu 5. Kokouksessa käydään läpi ensi vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti sekä valitaan puheenjohtaja ja jäsenet piirin uuteen hallitukseen. Tarjolla on tietysti myös herkkuja (vegaanisia), ja kokouksen jälkeen voidaan jäädä hengailemaan ja keskustelemaan vapaamuotoisesti luonto- ja ympäristöasioista.

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin toiminta on pitkälti nuorten vapaaehtoisten suunnittelemaa ja toteuttamaa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan tieto- ja taitotasoon katsomatta. Piirin toiminnasta vastaa syyskokouksen valitsema hallitus, joka kokoontuu muutaman viikon välein. Valtaosa piirin hallinnollisesta toiminnasta toteutetaan piirin pääkaupungissa Turussa, mutta kokouksia voidaan järjestää muuallakin aktiivien toiveiden mukaan.

Järjestötoiminnan pyörittäminen on hauskaa ja palkitsevaa. Sen myötä pääsee oppimaan monia hyödyllisiä taitoja ja saa uusia kavereita ja tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Kokemus hallitustyöskentelystä tai luottamustoimen hoitamisesta merkittävässä kansalaisjärjestössä näyttää tietenkin myös oikein edustavalta CV:ssä.

Piirin hallitukseen voi tulla jo 15-vuotiaana. Nuorisojärjestönä Luonto-Liiton toiminta on suunnattu pääasiassa alle 30-vuotiaille. Jos haluat lisätietoa piirin toiminnasta tai hallituksessa työskentelystä, ota yhteyttä, niin keskustellaan.

Toivottavasti tavataan mahdollisimman monen uuden tyypin kanssa syyskokouksessa! Luvassa on mielenkiintoinen toimikausi, sillä Varsinais-Suomen piiri saa järjestettäväkseen Luonto-Liiton valtakunnalliset kevätpäivät ja koko järjestölle ollaan tekemässä strategiauudistusta. Ilmastonmuutos vaatii rohkeaa toimintaa, ja ison järjestön riveissä pääset eturivin paikalle toteuttamaan sitä.

Lisätiedot:
Milla Aalto, puheenjohtaja
Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri
milla.m.aalto[ät]utu.fi
O5O 5722 345