13.6.2016

Haussa ohjaajia ja kokkeja nuortenleirille

Sinustako luonnonharrastusleirin ohjaaja tai kokki?

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri etsii kahta ohjaajaa ja kahta kokkia Saaristomerellä järjestettävälle, noin 15–30-vuotiaille nuorille suunnatulle luonnonharrastusleirille. Leiri järjestetään 7.8.–12.8.2016 Taivassalon Tippsundissa. Ohjaajana tai kokkina pääset nauttimaan leirielämästä, minkä lisäksi ohjaajille maksetaan leiristä 150 euron ja kokeille 200 euron palkkiot.

Ohjaajilla pitäisi olla jonkinlaista kokemusta leirillä ohjaamisesta sekä ensiaputaitoja. Lisäksi luontoharrastus-/retkeilytausta sekä Luonto-Liiton leiriohjaajakoulutus ja luonnonharrastusmerkki Pihkan suoritus katsotaan eduksi. Ohjaajien olisi toivottavaa olla täysi-ikäisiä.

Kokkien tehtävään voi mielellään hakeutua valmiina työparina tai jos kokee, että kykenee työskentelemään sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa paineenkin alla, yksittäinkin voi hakea. Kokeilta odotetaan kokemusta kasvisruuan valmistamisesta sekä isommille ryhmille kokkaamisesta.

Jos innostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot tehtävään liittyvästä kokemuksestasi sekä muusta, mitä katsot olennaiseksi. Hakemukset voi lähettää 18.6. mennessä sähköpostitse piirin puheenjohtajalle: Milla Aalto, milla.aalto [ät] luontoliitto [piste] fi

Lisätietoja antaa leirikoordinaattori: Kalle Nikander, vasp.harjoittelija [ät] gmail [piste] com