7.5.2020

Syyspäivät Salossa 9.-11.10.2020

Luonto-Liiton peruuntuneiden kevätpäivien tilalle suunnitteilla olevat syyspäivät pidetään 9.-11.10.2020 Salossa Reilan leirikeskuksessa.


Tapahtuman ilmoittautuminen avataan kesällä. Samalla julkaistaan ohjelma ja muut lisätiedot. Elo-syyskuun taitteessa tarkastellaan, salliiko pandemiatilanne tapahtuman toteuttamisen vai siirrytäänkö kuitenkin odottamaan kevään 2021 kevätpäiviä. Syyspäivät pidetään vain, mikäli tilanne on suotuisa.

Syyspäivillä ei ole vielä omia sivuja, mutta tietoja tapahtumasta päivitetään peruuntuneiden kevätpäivien sivuille: www.luontoliitto.fi/kevatpaivat2020

Syyspäivät on Luonto-Liiton väentapaaminen. Se on kaikkien luontoliittolaisten ja liiton toiminnasta kiinnostuneiden yhteinen tapahtuma, jonne saapuu nuoria ja vähän vanhempiakin ympäristövaikuttamisesta ja luonnonharrastuksesta kiinnostuneita ihmisiä ympäri maan tapaamaan toisiaan, viettämään aikaa yhdessä, oppimaan uutta, suunnittelemaan ja kehittämään järjestön toimintaa, olemaan luonnossa ja rentoutumaan.

Syyspäivät on suunnattu etenkin nuorille Luonto-Liiton jäsenille sekä muille luonnosta ja ympäristöstä kiinnostuneille noin 15-29-vuotiaille. Lisäksi on tarjolla ohjelmaa lapsille, minkä toivotaan kannustavan myös perheleiri- ja luontokerhotoiminnassa mukana olevia tulemaan syyspäiville.

Mukaan syyspäiviä järjestämään pääsee ottamalla yhteyttä tapahtuman koordinaattoriin: Milla Aalto, milla.m.aalto@utu.fi, 050 5722 345