31.3.2017

Luontokerhokuulumisia Littoisista

Littoisten monitoimitalolla Kaarinassa kokoontuva lasten luontokerho on puuhannut kevään aikana monenlaista mukavaa!

Teksti: Inna Laitolahti-Jalava ja Milla Aalto
Kuvat: Inna Laitolahti-Jalava

Aurinkoisena mutta tuulisena helmikuun päivänä tehtiin kerhoporukan kanssa retki Littoistenjärven saareen. Mukana oli myös kerhon maskottikoira Kaneli. Oltiin yhtä hymyä.


Lumituiskuisena ja kovin tuulisena kerhopäivänä lähdettiin ulos etsimään tiaisia. Retkellä keskusteltiin siitä, miten linnut toimivat kurjalla säällä. Yksi ainokainen rohkea talitintti onnistuttiin näkemään! Sen jälken siirryttiin sisätiloihin, tutustuttiin vähän lisää tiaisten maailmaan ja askarteltiin omat linnut - ja tietysti laulettiin.


Sadepäivänä kuunneltiin sisällä radio-ohjelmaa käärmeistä, katsottiin niistä kuvia, keskusteltiin ja piirrettiin. Käärmekuvista tuli aika hienoja!


Peruskoulun 1.-3.-luokkalaisille suunnattu luontokerho Littoisissa kokoontuu kevätlukukauden aikana tiistaisin. Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin muut kerhot toimivat Turussa ja Raisiossa. Uudet kerholaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Maalis-huhtikuun vaihteen jälkeen kerhoihin liittyneiden osallistumismaksu loppukeväälle on vain 15 euroa.

#yhdessäluontoon