8.2.2016

Avoimet suunnittelupalaverit viikoilla 7-8

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri järjestää neljä suunnittelupalaveria eri toiminnanalojen kevään ja kesän tapahtumien ideoimista ja ajankohtien valintaa varten. Kaikki nämä tapaamiset ovat avoimia jokaiselle kiinnostuneelle, eikä niihin osallistuminen velvoita mihinkään. Paikalle voi tulla vain kuuntelemaan, mutta jos haluaa vapaaehtoistua vaikkapa järjestämään jotakin tapahtumaa, on tämä mitä mainioin hetki lähteä mukaan.

Ympäristöpoliittisen toiminnan suunnittelupalaveri
Ma 15.02.2016 klo 17-19
Vimman kokoustila (Aurakatu 16, Turku)
Kiinnostaako kulutuskriittinen toiminta, kierrätys, kasvissyönti, metsiensuojelu tai muu ympäristöpolitiikkaan ja kestävään elämäntapaan liittyvä toiminta hyvässä porukassa? Tule suunnittelemaan kevään tapahtumia ympäristöpoliittisen toiminnan palaveriin!

Luonnonharrastustoiminnan suunnittelupalaveri
To 18.02.2016 klo 18:15-20
Robert's Coffeen kabinetti (Kauppiaskatu 11, Turku)
Tervetuloa mukaan ideoimaan Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin nuortenretkiä ja muita luonnonharrastukseen liittyviä tapahtumia! Tässä palaverissa päätämme vuoden 2016 retkien alustavat ajankohdat, valitsemme retkikohteet, jaamme olennaisimmat nakit ja sovimme toiminnan muista päälinjoista.

Lastenleirin suunnittelupalaveri
Pe 19.02.2016 klo 16-18
CaféArtin kabinetti (Läntinen Rantakatu 5, Turku)
Hei, sinä ympäristökasvatuksesta kiinnostunut ja/tai leirinohjaajaksi kouluttautunut, ilmianna itsesi! Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri kaavailee lastenleiriä ensi kesälle.

Saaristomeri-leirin suunnittelupalaveri

Ke 24.02.2016 klo 16-18
Robert's Coffeen kabinetti (Kauppiaskatu 11, Turku)
Haluatko mukaan toteuttamaan ensi kesän nuortenleiriämme, josta tulee takuulla yhtä menestyksekäs, ellei jopa vielä menestyksekkäämpi, kuin viimevuonna järjestämämme legendaarinen luonnonharrastusleiri Lapissa? Tämä on tulevan kesän Saaristomeri-teemaisen nuortenleirin ensimmäinen, kaikille kiinnostuneille avoin suunnittelupalaveri. Tästä se lähtee!