2.2.2016

Nyt on hyvä hetki aloittaa!

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin uusien ilta Turun luonnonsuojelukeskuksella 12.2.

© Silja Aalto
Oletko kiinnostunut luonnonharrastuksesta tai ympäristöasioista? Luonto-Liitossa pääset tekemään ja vaikuttamaan itse. Tule uusien iltaan tutustumaan Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiriin!

Uusien ilta on tarkoitettu kaikille ympäristönsuojelusta ja/tai luonnonharrastuksesta kiinnostuneille nuorille, jotka haluaisivat päästä toimimaan näiden tärkeiden asioiden parissa. Luvassa samanhenkistä seuraa, hauskaa ohjelmaa sekä tietoa Luonto-Liitosta ja sen tarjoamista vaikuttamisen mahdollisuuksista.

Tilaisuus starttaa klo 17:00 Turun luonnonsuojelukeskuksella (Suomen luonnonsuojeluliiton paikallistoimistolla) osoitteessa Martinkatu 5, mutta paikalle voi saapua myös myöhemmin illan aikana. Tarjolla kahvia, teetä ja naposteltavaa (veg). Jäsenyyttä ei kysellä ovella, eikä osallistuminen vaadi sitoutumista mihinkään. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma alkaa läsnäolevien piiriaktiivien esittäytymisellä ja valokuvaesityksellä piirin viime kesänä järjestämältä nuorten luonnonharrastusleiriltä Inarista. Kuvaesityksen jälkeen ohjelmassa kevyt tutustumisleikki, vapaata hengailua sekä mahdollisesti myös tietovisa. Paikan päällä on myös mahdollisuus ostaa piirin tukituotteita ja poimia mukaan Lähimetsät haltuun! -kampanjan ilmaisia postikortteja sekä näytenumeroita Luonto-Liiton jäsenlehdistä.

Tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/1065905686808294