6.8.2015

Luontokerho-ohjaajan peruskurssi järjestetään taas Turussa

Kiinnostaako luonnonharrastus, ympäristökasvatus ja lasten kanssa ulkona puuhaaminen? Ryhdy luontokerhon ohjaajaksi! Tämä koulutus antaa valmiudet työskennellä kerho-ohjaajana Luonto-Liitossa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.8. ja varaa paikkasi mukavaan koulutuspäivään!

Luonto-Liiton kerho-ohjaajan peruskurssi järjestetään sunnuntaina 23.8. klo 10-18 Turussa, Luonnonsuojelukeskuksella, osoitteessa Martinkatu 5.

Kurssi tarjoaa tietoa ja käytännön vinkkejä luontokerhon suunnittelusta, ohjaamisesta, menetelmistä ja materiaaleista. Päivän ohjelmassa on mm. ympäristökasvatuksen perusteita, luontokerhon ohjelman suunnittelua, ohjaajana toimimisen taitoja ja Luonto-Liiton ympäristökasvatusoppaisiin tutustumista sekä lisäksi pieni johdatus ensiaputaitoihin (ei kuitenkaan virallinen ea-koulutus).

Kurssi antaa hyvät valmiudet lasten luontokerhojen ohjaamiseen. Peruskurssin käyneet ovat etusijalla, kun Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin hakee elokuussa uusille luontokerhoilleen Turkuun ja sen lähikuntiin ohjaajia työsuhteeseen lukuvuodelle 2015-2016.

Kurssin hinta on 10/20 € (alennus opiskelijoille ja vähävaraisille sekä Luonto- Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenille). Hintaan sisältyvät koultukseen kuuluvat materiaalit. (Päivän ruokailut hoidetaan omakustanteisesti.) Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri korvaa osallistumismaksun kurssin jälkeen piirin luontokerho-ohjaajiksi ryhtyville.

Ilmoittautumiset viimeistään 16.8. kurssin vetäjälle:


Saara Seppälä
saara.seppala [ät] kalleria.org

(Korvaa [ät]-teksti @-merkillä sähköpostiosoitetta kirjoittaessasi.)